Salsakryddad kasslergryta

Ville prova en ny slags kassler och den blev en succé!
4 pers
400 g kassler
1 tomat
200 g champinjoner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 burk medium salsa
100 g philadelphiaost
salt, peppar
ris
Skiva champinjonerna och hacka lök och vitlökarna. Fräs champinjonerna, löken och vitlöken i en stekpanna. Tillsätt salsa och phildelphiaosten. Låt såsen småputtra och skiva kasslern  och tomaten i bitar. Tillsätt kasslern och tomaten och krydda med salt och peppar. Koka riset efter enligt förpackning. Tycker du att såsen blir för stark så tillsätt mer philadenphiaost.
Jag slängde ihop en mangosallad att servera till. Jag använde 1 mango, lite gurka, 1 tomat och lite sallad. Dressing: olivolja och balsamico vinäger. Sen kryddade jag med salladskrydda och flingsalt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0